Keresés

Hogyan lesz Önnek is honlapja?

A webtervezési folyamat megkezdéséhez kérjük töltse ki az alábbi  kérdőívet.

Itt elmondhatja,  mi teszi Önt egyedivé; egyúttal megismerhetjük  jövőképét és céljait is. Mindent elmondhat, ami különlegessé teszi Önt, ahogy azt is, mi tetszik vagy nem tetszik, hogy webhelyét személyre szabhassuk.

Miután a kérdőív visszaérkezett, összeülünk egy kávé (vagy egy virtuális kávé!) mellett, és egyeztetjük az elképzeléseket és az általunk javasolt irányvonalat.

Ezután egy mindenre kiterjedő ajánlatot készítünk, és előkészítjük a megbízási szerződést is, melyet természetesen lehetőség van áttekinteni és finomítani.

A szerződéskötés után elkezdjük a tervezési folyamatot, bemutatjuk az elképzelt stílus drótvázát/draftját. Ez az Ön számára is lehetővé teszi, hogy menet közben felülvizsgálja és finomítsa a dizájnt. Nem lépünk előre tervezési folyamatban, csak ha elégedett a fejlesztés irányával.

Ha a weboldal elkészült, közvetlenül az éles indítás előtt alaposan átnézzük és teszteljük az oldalt, hogy megbizonyosodjunk arról, valamennyi funkció hibátlanul működik.

És elindul a honlap!

Minden munkára 6 hónap garanciát vállalunk. Ezalatt az idő alatt követjük a”honlap életét”, a frissítéseket, a programváltozásból adódó esetleges módosításokat elvégezzük. A honlap karbantartása (tartalom módosítás, a funkciók átalakítása, bővítése stb.) nem tartozik ebbe a körbe.

Honlapot szeretnék

Kérem az alábbi elérhetőségeken keressenek:

Kérdőív honlap készítési ajánlathoz

A kérdőív elküldése nem kötelezi Önt semmire, de egy pontos ajánlat kidolgozásához szükségünk van a válaszaira.